Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Luba)
Wiking
Artur, kończę dyskusję. Radzę się zdystansowac...Szkoda Twoich nerwów. Znasz takie określenie, żeby olac coś po prostu? Niech osoby, które Twoim zdaniem są przez Gabriela opluwane, same o tym napiszą. Bawisz sie teraz w obrońcę moralności? Swoją drogą to nawet szlachetne, ale akurat tutaj niepotrzebne...Easy
Zgłoś wpis
1 Post

(test8)
Wiking
Muszę przyznać Ci rację , ale czy niepotrzebne?
I jeszcze ta góralska upartość!
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Witam

Tom się uśmiał... ,
czytając temat pod znamiennym tytułem ... ,
" Pracownicy przem. i budowlani , gdzie mieszkacie ?"...
Od razu przypomniały się Mnie... , początki Naszego Forum .

Ot jednymi słowy , ode tamtej pory prawie nic się w tej materii nie zmieniło...

Są Tacy co chcą na Forum zabłysnąć ... jednak nijak nie potrafią zbudować poprawnego zdania ...

ZROZUMIAŁEGO , NIE TYLKO PRZEZ TYCH NIESZCZĘSNYCH BUDOWLAŃCÓW I PRZEMYSŁOWYCH....

Czego na tych studiach , WAS do Jasnej Ciasnej Uczą..!?? .

Również , są na całe szczęście ... Na Tym Forum tacy którzy nie zapomnieli jak..." Tym Inaczej Mądrym..." dowalić !.

I tak trzymać....

Osobiście założę pewnie temat ...Współcześni Niewolnicy z Własnego Wyboru...
Lub coś w tym temacie...
A myśl ta nasunęła Mnie się właśnie po tym , jak przeczytałem odezwę Niejakiej ..."dorstone"... o pomoc w temacie zamieszkiwania Tam Siam lub Owam...

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
możemy też założyć klub AA z pełną anonimowością
a z czasem zorganizować nawet abstynenckie spotkanie
Zgłoś wpis
1 Post

(test8)
Wiking
Ty sobie Gabriel lepiej odpuść, ucz się dalej poprawnie pisać i czytać, nie tylko po norwesku!!!Przydałby się też kurs życia między normalnymi ludźmi, wiem, że ciężko odzwyczaić się od komuny, „ ale to już było i nie wróci więcej” Konfidencja jest niewskazana i już nie można na niej zarobić ewentualnie można zdobyć plusa u admi…Zadałeś pytanie, czego uczą na studiach standard, kto zakuma jest ok. a kto nie ma taki problem jak ty. Stolarz stolarzem, murarz murarzem filozof filozofem, nie tak jak ty myślisz stolarz filozofem brak wiedzy powoduje pewne zboczenia, które ty reprezentujesz. Więc odpuść sobie i ucz się i ucz.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
..."Sethur"...
napisał...
"... , czy niegrzecznie pomiętolone ?..." .

I to zapytanie , niech będzie MOIM podsumowaniem ,
Twoich ..."test8"... "jadowitych" i niewybrednych tekstów ,
które Sobie umieszczasz cały czas ...
we tem Mojem strejkowem temacie...
I chwała Tobie za tą Twoją upartość ... ,
dzięki temu Też i ten temat żyje i brnie dalej...
Niemniej , staraj się korygować zawczasu swoje jadowite teksty , by były bardziej trawienne przez co wrażliwszych uczestników Tego Forum ...
Bo powoli acz skutecznie , podcinasz gałąź na której siedzisz i możesz nie mieć w pewnym momencie oparcia ...
A upadki zazwyczaj są bardzo bolesne ... nawet te wirtualne...

Niemniej pozdrawiam.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
..."Promyczek122"...
Napisał...." ...nie było to miłe"... .

Tak JAK głupio Piszesz ...Takie i masz odpowiedzi...
Ponadto zastanów się czy piszesz z pozycji KOBIETY czy jednak Mężczyzny... .

Bo spostrzeżenie Hilton nie jest bezpodstawne .... .

Może to jakieś objawy pourazowe .... np. tej tak strasznej alergii...!?? .

Na Żadnym Forum nie ma jasnowidzów , na Tym również ...
Jeżeli chce się uzyskać konkretną i rzeczową odpowiedz , to pytanie powinno być przejrzyste i czytelne ..

A nie ...SZCZEKAJĄCY BEŁKOT...

NO...! to tyla tym razom...
NIEMNIEJ... POZDRAWIAM
życząc pozbycia się tej tak strasznej ALERGII...bez mieszania w to NAV i innych instytucji poza wizytą u lekarza specjalisty....
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Miesiąc temu witaliśmy 18-tysięcznego Uczestnika Tego Forum ...
Równo Miesiąc Później ...
Czyli WŁAŚNIE DZISIAJ ...!!!

WITAMY .... nie kogo innego JAK...!!!

............1 9 0 0 0........

Uczestnika Tego Forum ....Moja Norwegia.pl....

Tym Kimś jest niejaki...R O M A N... Jagusiak... "Kruchy"...

Witam i pozdrawiam
...Życząc Owocnego Oficjalnego Buszowania po Tym Forum ...
Jednocześnie zachęcam do czynnego udziału w klubie dyskusyjnym , na różniste tymmaty...!!!

Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
NIEJAKI...sobie...

..."Genialny Żółw"...
Zadał dosyć ważnie , niepoważne pytanie...

Powiem , że pytanie jest Genialne... a jeszcze odpowiedź NAJGENIALNIEJSZA ...

Następny Kombinator...

Mam pytanie , czy Ty ..."Genialny Żółwie" nie masz coś wspólnego z Niejakim ..."Martano"... ? .

A Może Razem płynęliście do Norge ? , i dlatego taka zbieżność kombinatorskich samochodowych poczynań...!!! .

Tak na poważnie ....
Przegląd wszędzie kosztuje tyle samo ... wszędzie również ,Jesteś rejestrowany w systemie komputerowym i wszystkie uchybienia które zostaną zaznaczone na karcie przeglądowej są również wpisane w system ...
Dlatego nie ma sensu najmniejszego jeździć z jednego warsztatu na drugi , bo nikt za żadną forsę nie podbije dokumentu - dopuszczając do ruchu grata... .

Jeżeli wiesz co stuka i puka , to napraw to ... bo nawet najdroższe ...NÓWKI ... NIC nie pomogą , jak inne podzespoły będą do... dupy ... .

To taka Moja Rada
Tu na przeglądzie ...NIE MA ZNAJOMOŚCI...! .
Bo w razie kontroli i wpadki ... warsztat traci koncesję a właściciel i pracownicy MOGĄ NAWET PÓJŚĆ ZA KRATKI...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Witam
24...Listopad/November... 2010...zbliża się powoli....powoli... ewentualnie
Zbliża się dużymi krokami...
Wszystko zależy od tego , po której stronie się stoi i na tą datę patrzy...

Mam takie pytanie ....
Czy już konkretnie wiadomo ...GDZIE...I .... KIEDY ... odbędzie się ...

...DRUGI ZLOT FORUM... MOJA NORWEGIA... !?!?!....

Pytanie zadałem bo akurat obecnie jeszcze jestem w Oslo ,
co prawda zjechałem tutaj mamiony obietnicą... BIGOSOWĄ... //myślę ,że zdążę jeszcze skosztować//.
Niemniej miło by Mi było , być na TYM ZLOCIE .... zwłaszcza , że w tamtym roku , bardzo chytrzyłem i nie brałem udziału , chociaż do ostatniej chwili miałem takową nadzieję .
A być może , Mój pobyt w WAKACYJNYM OSLO DOBIEGA KOŃCA....
/Coś Mi tak w kościach strzyka .... a to oznaka iże idą zmiany/...
Stąd Moje Obawy , że być może ominie mnie Ta Przyjemność , spotkania się w Kręgu Osób , Które Tworzą Taką a nie Inną Atmosferę Tego Forum a akurat przebywają w Okolicach Oslo....

Pozdrawiam
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok